Waarom PhoneDiscounter.nl
We leven in een tijdperk waarin we niet meer zonder onze smartphone kunnen. Tegenwoordig checken we op ons mobiele toestel onze mail, volgen we de social media, zetten we er foto’s en bestanden op, zoeken we snel voor informatie op het internet en gebruiken wij het als communicatiemiddel. Uiteraard is de ene persoon meer afhankelijk van de smartphone dan de ander, maar het komt in het algemeen erop neer dat het behoort tot onze levensbehoefte. Daarom is het heel belangrijk dat mensen in bezit zijn van een smartphone en er goed en veilig mee omgaan.

PhoneDiscounter.nl is zich daarvan bewust en sluit om die reden aan op de behoeften en verwachtingen van die mensen. Daarbij staan wij voor kwaliteit, competentie, service en een klantvriendelijke instelling. En er zijn meer redenen om voor ons te kiezen.

  • Snel en vakkundig: van telefoonreparaties tot verkoop van smartphones, tablets, accessoires en toebehoren voor elektronica.
  • Inkoopservice: wilt u uw smartphone of tablet verkopen? Ook dan kunt u bij ons terecht.
  • Voordelig: PhoneDiscounter.nl is de meest voordelige op de Nederlandse markt.
  • Ervaren: met ruim 10 jaar ervaring kunt u altijd op ons rekenen

Verkoop van smartphones, tablets en accessoires
PhoneDiscounter.nl is gespecialiseerd in de online verkoop van smartphones en tablets. Het toestel wordt nog op de dag van bestellen verzonden! Daarnaast hebben wij ook een ruim aanbod accessoires voor uw mobiele apparaten. Wij verkopen hoesjes, screenprotectors, adapters, speakers, headsets en nog veel meer accessoires. De toebehoren worden altijd snel en tegen scherpe prijzen geleverd.

Uw smartphone of tablet zelf verkopen
Bij ons kunt u snel en simpel uw smartphone en/of tablet voor een goede prijs verkopen. Niet alleen makkelijk maar ook zeer betrouwbaar. Bent u benieuwd wat uw toestel nog waard is? Vul dan het formulier op onze inkooppagina in en verkoop uw toestel direct!

Reparaties
U wilt natuurlijk dat uw smartphone of tablet bij reparaties in vertrouwde handen is en u wilt er ook een goed gevoel aan overhouden. Uw smartphone is immers een noodzakelijk en kostbaar toestel dat onmisbaar is in uw leven. Dat begrijpen wij en daarom zetten we u altijd op de eerste plaats. Zo voeren onze uiterst kundige en zeer ervaren monteurs reparaties uit aan smartphones en tablets van de meest bekende merken (Apple, Samsung, Sony, HTC, Huawei etc.) en hebben zij daarbij kwaliteit en beleefdheid voorop staan. Om u tevreden te houden over onze producten en diensten, geldt voor iedere reparatie die door PhoneDiscounter.nl is uitgevoerd een garantietermijn van 3 maanden. Tot slot geldt bij ons een ‘No Cure, No Pay!’ beleid. Is het probleem niet opgelost met betrekking tot uw smartphone of tablet, dan hoeft u niets te betalen!

Service
Naast ons ruime aanbod en de scherpe prijzen die wij bieden, vinden wij het ook belangrijk dat onze klanten een goede service krijgen. Onze stelling luidt: ‘Uw wens is ons uitgangspunt!’. Daarom staan wij voor kwaliteit, competentie, service en een klantvriendelijke instelling. Om onze service te waarborgen kunt u ons via mail of telefoon bereiken op werkdagen tot 18:00 voor vragen of hulp. Bovendien bieden wij op onze producten 14 dagen bedenktijd. Indien de retour gestuurde producten door ons in goede staat zijn ontvangen zullen wij het aankoopbedrag aan u terugbetalen.

Betaalmethoden en bezorging
Bij PhoneDiscounter.nl kunt u op verschillende manieren betalen. Wij ondersteunen iDEAL, Bancontact / MisterCash (alleen voor Belgische klanten), PayPal, bankoverschrijving en betaling op locatie bij levering binnen Zoetermeer. Onze producten worden geleverd via PostNL en alle producten, die op voorraad zijn, worden nog dezelfde dag verzonden. Het is ook mogelijk om binnen Zoetermeer uw bestelling door PhoneDiscounter.nl zelf te laten afleveren. Wat betreft toestel reparaties in Zoetermeer is het mogelijk dat wij uw product ophalen en/of na reparatie direct afleveren op locatie.