Annuleren & Retourneren

Annulering
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. Annuleer je de bestelling nadat deze naar jouw verzonden is, dan dien je het pakket bij bezorging te weigeren. Indien PhoneDiscounter.nl reeds een betaling van je heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan je terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als je de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Herroepen webshop bestelling
Een product dat je in de PhoneDiscounter.nl webshop hebt aangeschaft kun je, mits ongebruikt en in de originele verpakking, om de volgende redenen herroepen of retourneren:

14 dagen bedenktijd
Heb jij je vergist of ben je niet geheel tevreden met uw aankoop? Bij PhoneDiscounter.nl kun je een bestelling uit de webshop 14 dagen na het ontvangst, mits de producten met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking, binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen herroepen. De volgende producten zijn hierop uitgezonderd:

  • Producten die voor verkoop ongeschikt zijn geworden of door de klant zijn gebruikt.
  • Audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur (zoals softwareproducten) en vergelijkbare producten waarvan de verzegeling is verbroken.
  • Verbruiksartikelen zoals inktcartridges en toners waarvan de verpakking is geopend.
  • Producten die door persoonlijk gebruik onhygiënisch worden (zoals koptelefoons en dergelijke) en waarvan de verpakking is geopend.
  • Op maat samengestelde of gemaakte producten die qua specificaties in overeenstemming zijn gebracht met de wensen van de klant.

Indien je de bestelling op basis van deze  dagen bedenktijd wilt herroepen, zijn de kosten voor het retour sturen voor eigen rekening. Zodra wij het product in goede orde hebben ontvangen, zullen wij zo snel mogelijk – in ieder geval binnen 14 dagen – het aankoopbedrag terugstorten. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Verkeerd product ontvangen
Hoewel wij elke bestelling uiterst zorgvuldig behandelen, kan het voorkomen dat er per ongeluk een verkeerd product naar je is verstuurd. Vraag een retour aan en we zorgen dat het juiste product jouw kant op komt. De kosten voor het retour sturen van het verkeerd ontvangen product neemt PhoneDiscounter.nl op zich.

Product defect bij ontvangst
PhoneDiscounter.nl stelt haar assortiment met zorg samen en kiest alleen kwalitatieve merken en fabrikanten. Bij de fabricage van ieder product kan het echter voorkomen dat een klein percentage niet 100% goed functioneert en door de kwaliteitscontrole heen glipt. Mocht een product bij ontvangst defect zijn, dan kun je het product natuurlijk retour sturen. Het defecte product dient compleet en in de originele verpakking retour gezonden te worden. Na ontvangst zorgen wij dat je een nieuw product ontvangt of dat je het geld terug krijgt. PhoneDiscounter.nl neemt de kosten op zich voor het retour sturen van een bij ontvangst reeds defect product.

Transportschade; pakket geweigerd
Hoewel wij elke bestelling uiterst zorgvuldig behandelen, kan het wel eens voorkomen dat er onderweg iets verkeerd gaat. Controleer het pakket bij aanname aan de deur altijd goed op schade. Constateer je schade aan het pakket? Neem het pakket dan niet aan en weiger het. Het pakket zal dan automatisch aan ons geretourneerd worden. Neem echter wel via het herroepingsformulier contact met ons op, zodat we een nieuwe zending voor je kunnen verzorgen.

Transportschade; pakket ontvangen
Hoewel wij elke bestelling uiterst zorgvuldig behandelen, kan het wel eens voorkomen dat er onderweg iets verkeerd gaat. Controleer het pakket bij aanname aan de deur altijd goed op schade. Constateer je slechts lichte schade aan het pakket en verwacht je dat de inhoud van het pakket ongeschonden is, dan kun je het aannemen. Bewaar dan echter altijd het verpakkingsmateriaal voor het geval dat de inhoud toch beschadigd blijkt te zijn. Het verpakkingsmateriaal is dan nodig voor onderzoek. Is de inhoud van het pakket toch beschadigd, stop het dan terug in het originele verpakkingsmateriaal en vraag een retour aan. In geval van transportschade neemt PhoneDiscounter.nl de kosten voor het retour sturen op zich.

Retourinstructies
Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan PhoneDiscounter.nl kenbaar te worden gemaakt. Gebruik je hiervoor ons retourformulier of stuur ons een e-mail. Vermeld hierbij a.u.b. in ieder geval je volledige naam, bestelnummer en de artikelen die je wenst te annuleren, ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij het op prijs stellen wanneer jij ons de reden hiervan laat weten. Je bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens jouw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan PhoneDiscounter.nl heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan je terugbetaald.

Volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden.
Er zijn een aantal producten die wij om hygienische reden moeten uitsluiten van de omruilgarantie. Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken, zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht. Zo kunnen wij headsets en sportarmbanden niet terugnemen als de verzegeling is verbroken.

-Headsets/oordopjes bedraad of draadloos
-Geheugenkaarten / USB Sticks
-Batterijen/telefoonaccu’s
-Screenprotectors voor zowel smartphones als tablets

De verpakking dient altijd mee geretourneerd te worden met de retour.
Een originele verpakking van een artikel moet in nieuwe staat geretourneerd worden.

Retouradres:
PhoneDiscounter.nl
T.a.v: Afdeling Retour
Willem Dreeslaan 167
2729 NE Zoetermeer
Nederland