Waarom Phonediscounter.nl

We leven in een tijdperk waarin we niet zonder ons smartphone kunnen. Tegenwoordig checken we op ons mobiele toestel ons mail, volgen we social media en slaan we foto’s en bestanden daarop, zoeken we snel voor informatie op het internet en gebruiken wij het als communicatiemiddel. Uiteraard is de ene persoon meer afhankelijk van de smartphone dan een ander, maar het komt in het algemeen erop neer dat het behoort tot onze levensbehoefte. Daarom is het heel belangrijk dat mensen in bezit zijn van een smartphone en er goed en veilig mee omgaan.

PhoneDiscounter.nl is daarvan bewust en sluit om die reden aan op de behoeften en verwachtingen van die mensen. Daarbij staan wij voor kwaliteit, competentie, service, en een klantvriendelijke instelling. En er zijn meer redenen om voor ons te kiezen.

  • Snel en vakkundig: Van telefoonreparaties tot verkoop van smartphones, tablets, accessoires en toebehoren voor elektronica. Wilt u uw smartphone of tablet zelf verkopen? Ook dan kunt u bij ons terecht.
  • Voordelig: PhoneDiscounter.nl is de meest voordelige op de Nederlandse markt.
  • Ervaren: Met ruim 10 jaar ervaring kunt u altijd op ons rekenen.
Reparaties

U wilt natuurlijk dat uw smartphone of tablet bij reparaties in vertrouwde handen is en u wilt er ook een goed gevoel aan overhouden. Uw smartphone is immers een noodzakelijk en kostbaar toestel dat onmisbaar is in uw leven.  Dat begrijpen we en daarom stellen we u altijd op de eerste plaats. Zo voeren onze uiterst kundige en zeer ervaren monteurs reparaties uit aan smartphones en tablets van bekende merken (zoals Apple, Samsung, Sony, HTC en Huawei) en hebben zij daarbij kwaliteit en beleefdheid voorop staan. Om u tevreden te houden over onze producten en diensten, geldt voor iedere reparatie die door Phonediscounter.nl is uitgevoerd een garantietermijn van 3 maanden. Tot slot geldt bij ons een No Cure No Pay beleid. Is het probleem niet opgelost met betrekking tot uw smartphone of tablet, dan hoeft u niets te betalen.

Verkoop van accessoires, smartphones en tablets

Voor de nieuwste accessoires voor uw smartphone of tablet bent u bij PhoneDiscounter.nl aan het goede adres. Wij verkopen hoesjes, screenprotectors, adapters, speakers, headsets en nog veel. De toebehoren worden altijd snel en tegen scherpe prijzen geleverd. Naast het verkoop van accessoires is PhoneDiscounter.nl gespecialiseerd in online verkoop van smartphones en tablets. Het toestel wordt dan al meteen op de dag van de bestelling verzonden.

Uw smartphone of tablet zelf verkopen

Bij ons kunt u snel en simpel uw smartphone en tablet voor een goede prijs verkopen. Niet alleen makkelijk maar ook zeer betrouwbaar. Bent u benieuwd wat uw toestel nog waard is? Vul dan de formulier op ons website en verkoop hem direct!

Service

Naast de diensten en scherpe prijzen die wij bieden, vinden wij het ook belangrijk dat onze klanten een goede service krijgen. Onze stelling luidt: Uw wens is ons uitganspunt! Daarom staan wij voor kwaliteit, competentie, service, en een klantvriendelijke instelling. Om onze service te waarborgen kunt u ons via mail of telefoon bereiken op werkdagen tot 18:00 voor vragen of hulp. Bovendien bieden wij op onze producten 14 dagen bedenktijd. Indien de retour gestuurde producten door ons in goede staat zijn ontvangen zullen wij het aankoopbedrag u terugbetalen.

Betaalmethoden en Bezorging

Op Phonediscounter.nl kunt u op verschillende manieren betalen: via iDEAL, Bancontact / Mister Cash, bankoverschrijving en afrekenen in filiaal of op locatie. Verder zijn er op onze site verschillende bezorgmethodes mogelijk. Wanneer u een bestelling plaats kunt u voor afhalen in filiaal of bezorgen kiezen. Ten aanzien van telefoonreparaties in Zoetermeer is het mogelijk dat wij uw product ophalen en/of na reparatie direct afleveren op locatie.